Belaire Rose Blog

Belaire Rose uit de Provence

Er wordt gezegd dat dit de mooiste rosé van Frankrijk is en dat is niet voor niets. De fles heeft ook een luxe uitstraling door het zwarte folie met dieproze accenten. Deze delicate mousserende wijn is geteeld en geproduceerd in de zonovergoten Provence-Alpes-Côte d'Azur van Zuid-Frankrijk; de thuisbasis van 's werelds beste rose wijnen en de bekende steden van de Franse Rivièra zoals Nice, Monaco, Saint Tropez en Marseille.

De producenten van deze wijn zijn de vijfde en zesde generatie vader en zoon wijnmakers van de Piffaut familie wiens maison al bestaat sinds 1898.

Nieuw: Belaire LUXE

  • Geplaatst op
  • Door Belaire Shop Nederland
  • Geplaatst in Luxe, Nieuw
Nieuw: Belaire LUXE

Luc Belaire Luxe is een blanc de blancs, bruisend en gemaakt van 100% Chardonnay. Een perfecte balans tussen de verfrissende aroma's van kamperfoelie, perzik en abrikoos met een subtiel zoetje dat de frisheid mooi afrond. Lichte bubbel voor lange zwoele zomeravonden en party's.

Belaire Rose 3e best verkochte rose in de USA

  • Geplaatst op
  • Door Belaire Shop Nederland
  • Geplaatst in Over Luc Belaire
Belaire Rose 3e best verkochte rose in de USA

Hoe kan een mousserende wijn in drie jaar tijd uitgroeien van idee tot de nr 3 in Amerika? Door een groeiende schare fans die foto's delen, liken en sharen op social media - vooral Instagram - en door spontane endorsements van internationale beroemdheden. En ja... als de inhoud dan ook gewoon klopt gaat het hard!

Clubs, feesten en bedrijven

Grote afnames worden beloond. Mail ons voor een offerte.

Veilig en snel verzonden

Verzekerd verzonden in speciale 'breukvrije' verpakking (*)

Veilig & vertrouwd

Je betaling vindt plaats in een veilige omgeving.